Om FournaisProdukterDownloadNyheder

Produkter
Hospitals teknologi
Anvendelse
Medics
Transformatorer
Isolationsovervågning
Lokalisering af isolationsfejl
Omkobling og Overvågning
Akustisk & visuelt alarmsystem
Kommunikation
Komplette tavler MIT-system
BENDER
BENDER TN/TT-system
BENDER IT-system
SEG
Weihe Lyddæmper
Fernstrum Kølere
Wear Dock & Engineering Co.
Brunvoll
FOURNAIS ENERGI ApS - FRI

BENDER
BENDER produceret materiel tilsikre, en yderst pålidelig kraftforsyning, og en meget høj standard for elektrisk sikekrhed.

Moderne teknologi har en vigtig indflydelse på vores liv og arbejde. Det være sig, om det er i den  automatiserede industri, i den offentlige transport, moderne byggerier eller om det er på et hospital.
Kunne vi have en hverdag som i dag, uden elektricitet?

En sikker kraftforsyning- og elektrisk sikkerhed hænger uadskilleligt sammen i vores moderne hverdag.

I mere end 70 år, har BENDER formået at producere relæer til at opretholde en sikker- og pålidelig kraftforsyning i den almindelige industri, men også til mere specielle kritiske områder.

Kernekompetancen for BENDER er personbeskyttelse under alle tænkelige forhold. Uanset om applikationen er i eksplosionsfarlige omgivelser, som fx. ved minedrift eller på boreplatformer mv., eller om applikationen er på et hospital med operationsstuer eller i industriens elektriske installationer, så stilles der i dag store krav til den elektriske sikkerhed, hvor BENDER drager nytte af sin mere en 70 årige erfaring inden for det elektrotekniske område.

BENDER’ slogan er ”Deres partner, spænding og sikkerhed”.

Produktområdet spænder vidt fra isolationsovervågningsudstyr type A-ISOMETER® til industriinstallationer med isoleret net (IT-system iht. IEC60364-3), over overvågningssystemer og el-forsyningstavler til forsyning af rum til medicinske formål iht. DS/HD60367-7-710 og IEC60364-7, Stærkstrøms-bekendtgørelsen Afsnit 6A Kap.710.

BENDER er den første virksomhed, der på verdensplan allerede tilbage i 1989 udviklede det første avancerede AC/DC-fejlstrømsrelæ type B, til beskyttelse mod indirekte berøring ved frekvensomformerdrift i jordede TN- og TT-systemer. Kravene til et sådant fejlstrømsrelæ type B var, at det skulle kunne indsættes til personbeskyttelse mod indirekte berøring i forbindelse med fx. frekvensomformere, og dermed stilledes der særligt store krav. Fabrikskravet var/er, at fejlstrømsrelæet skal kunne anvendes uafhængigt af mærkestrøm- og mærkespænding. Dette betyder i praksis, at fejlstrømsrelæet skal kunne indsættes i AC net, dvs. en almindelig installation, såvel som i AC/DC net f.eks. ved frekvensomformere og soft-startere mv. idet disse forbrugere har en intern DC-mellemkreds der kan give anledning til mange forskellige former for fejlstrøm. Endvidere skal fejlstrømsmodulet også kunne installeres i rene DC net, hvilket kunne være i et jordet batterianlæg. Faktum er, at relæet type B skal kunne klare enhver opgave, og være for installation i TN-systemer og i TT-systemer.

Såfremt De har en opgave, hvor De stiller krav om beskyttelse, uanset hvilken applikationen, det være sig beskyttelse mod indirekte berøring, brand- og anlægsbeskyttelse, er De altid velkommen til at rette henvendelse til os.

De er endvidere altid velkommen, til at hente vores aktuelle BENDER datablade, kompendier- og beskrivelser mv. i download sektionen her på siden, eller tage kontakt til os på ovenstående telefonnummer.

Choose language:
PÃ¥ Dansk
In English
Aus Deutsch


Nyheder:
01-07-2013
Banedanmark - Rådgivende ingeniørydelser
21-07-2012
FOURNAIS ENERGI - Rådgivende Ingeniører, FRI